Blogroll

15 Kasım 2010

Tatil gelmiş hoş gelmiş

Tam da bloğuma yeni bir yazı eklesem ne güzel olur di mi diye düşünüp ne yazacağıma da karar vermişken,boş notepad sayfasına bakıp nasıl başlayacağını bir türlü bulamamak var ya, çok pis bi şey!
Bak bu da bi başlangıç oldu iyi kötü,di mi?
9 günlük bir tatile girdik geçenlerde paldır küldür.Paldır küldür diyorum çünkü daha tatilimin ilk dakikalarında başlayan hastalığımdan sümüklü sümüklü başımı kaldırdığımda çoktan insanlar tatil yapıyoz laa sen ne yatıyorsun evde havasında benimle dalga geçmekteydi!Ayıp diye bişey var ama bunlar daha duymamış zannımca.Tüm okul dönemi boyunca hasta olayım da okula gitmeyeyim biraz yeaa diye dua etmeme karşın turp gibi ortada gezinmek zorunda kalıp okulun son günü hasta oluşum da kaderin ayrı bir ironisi olsa gerek bana,bir garezi olsa gerek,yanlış mıyım?
Neyse ki çok geç olmadan yediğim içtiğim onca c vitamini işe yaradı da,yan gelip yatma planlarıma yeniden kavuştum.Hasta olup da yatmak zorunda olmakla hasta olmamana rağmen yatmak arasındaki farkı bilmeyip bana ee ne farketti şimdi diye bakıyorsan da çok ayıp ediyorsundur,darılırım.
Şimdi efendim,yan gelip yatmak deyince pek bir mutlu olan nacizane bedenim ve ruhumla birlikte pek asosyal planlara girişiyoruz biz birlikte.Okuldan ve ödevlerden arta kalan her saniyede bir yastık bir yorganla iç içe olmak,yanında mutlaka abur cubur nezdinde bir şeyler barındırmak ve okunulacak kitaplar izlenilecek filmler listesinden madde eksiltiyor olmak bu asosyal planların içerisinde çok büyük önem teşkil ediyor.
Ana mutluluk kaynaklarım bunlar çünkü benim.Bir kitap okuması olsun,bir müzik dinlemesi olsun,yeni bir film sevdiğim bir diziyi yeni baştan izlemek olsun,ya da sokak ortasında oturup bir kediyi saatlerce sevmek olsun(bu konuya ayrı bir yazımda değinmeye karar verdim,unutturma sakın e mi) hep kutsal şeyler benim için.
Çevremde hadi şuraya gidelim,bak bugün şurada şu etkinlik varmış,ya bi içsek dağıtsak mı hacı diyen arkadaşlar, beni yap beni yap diye gözüme gözüme girmeye çalışan ödevler, kaç yıllık mikrobum,böyle pislik görmedim diye beni odamdaki dağınıklığı ve pisliği temizletmeye  çalışan etkenler,beni küçük mutluluklarımdan ayırmaya çalışan çeşit çeşit şey var.Şimdi bu etkenlerin hepsini bir kenara bırakıyor, hiç bir güç beni bu tatilde yerimden kalkmaya ya da bilgisayarımı kapattırmaya cüret edemez diyor ve Chuck dizisinin yeni bölümünü izlemeye koyuluyorum.
Herkese iyi tatiller! :)
O değil de,kredi kart borcumun son ödeme tarihi de bugünmüş,napsak ki?Boşver yeaa.
O değil de2,sana da bu yazı biraz götü başı ayrı oynayan cinsten gelmedi mi?Doğruyu söyle bak,vallahi darılırım.
O değil de 3 ve son,üşenmeyi bir kenara bırakıp bloğa yazı yazıyor oluşum da çok büyük gelişme bence,di mi?

5 kez mırlanmış.:

Adsız dedi ki...

en azından sınavın yok sınavıııın! ay böhü :'(

KediDeli dedi ki...

En azından sınav yerine geçen yüzlerce ödevin yok! Sus şimdi. :(

Adsız dedi ki...

manyaksın kızım sen bu yüzden seviyorum seni :D süper olmuş kızıımm.. çok gülüyorum yavrum ben senin yazılaırnı okurken yaz devam et arkandayım senin :D bu arada adsız diyor adile sanem çelik ben iki tane hatta adım ayar etmeyin beni muaahh

KediDeli dedi ki...

:D :D bebeğim zaten 2-3 tane okuyanım var siz de adsızsınız yahu :D hesap açın da izleyicim olsun bari diyorum ama dinlemiyorsunuz kii :) Azimle ilerleyeceğim ve gün gelecek takipçilerimi takip edemeyecek duruma geleceğim demedi deyin! Siz de dersiniz artık daha ben bunu kimse okumazken keşfettiydim büyük adam olacağı o günlerden belliydi diye.Nasıl senaryo ama?Öptüm. :)

Adsız dedi ki...

yeni yazısınızı merakla bekliyorum
k.m. anonimi.

Yorum Gönder