Blogroll

9 Temmuz 2012

Kitap Gibi Dergi - Kitapçı

  Bir kaç gün önce Booksweetbook'ta gördüm Kitapçı'nın yazısını. İki aylık bir dergi,ilk sayısını Mayıs ayında çıkarmış,günlerden 21 Haziran. Hah dedim bende bu şans varken kesin kalmamıştır hiç bir yerde. Ertesi gün bir umut çıkıp arayayım dedim,girdiğim ikinci D&R'da buldum kendisini. Şansıma haksızlık etmişim.


Siz hiç böyle güzel dergi kapağı gördünüz 
mü? Ben görmemiştim şahsen.


Derginin içeriğine gelecek olursak, adından da anlaşılacağı üzere 'kitapçı'lar,okumayı ve yazmayı seven kitabevi çalışanları beğendikleri kitapları tanıtıyor. Sadece bu konseptle oluşturulmamış dergi tabi. Yazarların kiminin kendi kısa öykü ve şiirlerini de buluyoruz mesela. Çocuk kitabı önerilerini bizzat kitapsever çocukların ağzından,gençlik kitaplarınıysa gençlerden okuyoruz. Sinema bölümü sinema aşıkları tarafından,müzik bölümü o departmanda çalışanlar-müzikseverler tarafından hazırlanmış. Yani bu dergideki herkes gönüllü olarak kendi dünyalarını paylaşmak isteyen insanlar,her biri içten ve dolu dolu yazılar yazmışlar.

Tabi şimdi Temmuza geldik nereden bulacağız ilk sayısını diyebilirsin (tamam geç kaldım yazmak için ne yapayım :/ ) Ama hala Mayıs-Haziran sayısı duruyor raflarda o yüzden hala şans var bence :) Üşenme,çık al,okumaya doyama sonra baştan oku benim gibi,o sırada da sana bu güzel dergiyi tanıtan Kedideli'ye teşekkür etmeyi unutma içinden e mi okuyucu?  :) 

3 kez mırlanmış.:

Adsız dedi ki...

Blogunu yeni keşfettim.Çok keyifli postların var.Üyenim seni de üyelerim arasında görmek isterim :) http://zs-zsezgin.blogspot.com/

Followupfashion dedi ki...

Dergi kapağı gerçekten çok hoş,içeriği de güzelmiş.Teşekkürler tanıtım için;)

mirage dedi ki...

bu dergiyi hiç görmemiştim! sanırım olabilecek en hoş kitap dergisi! teşekkürler yahu!

Yorum Gönder