Blogroll

4 Ocak 2014

Hayvan deyip geçmeyelim.

Eski kayıtlarıma bakıyorum da, ne kadar ilginç şeyler bulup buluşturmuş paylaşmışım buralarda. Artık iyice tembelleştiğimden midir yoksa internet kurdu olma özelliğini kaybettiğimden midir, öyle ilginçliklere pek rastlamıyorum, dolayısıyla buraları baya unuttum. Ama 2014 kararı aldım kendime, ilginç olsun olmasın, hoşuma giden her şeyi, bazen okumalarımı, bazı bazı hayatımdan parçaları nadiren de keşfettiğim ilginçlikleri paylaşacağım. Biraz konsept değişikliği olacak sanırım ama, olsun. Ben kararımdan pek memnunum :)

      Alakasız giriş yazısından sonra konumuza gelelim. İnternet üzerinde, vintage görüntülerin paylaşıldığı siteleri severek takip ediyorum, eski zamanlara dair hayatlar, şehirler, insanlar ve hatta hayvanlara göz atmak nedense hep ilgimi çekmiştir. Bugün de hayvanlardan gireceğim konuya, günümüzde her yerde dolaşan kedi köpek fotoğraflarından ziyade, daha eskilere, zeki ( eğitilmiş demek daha mı doğru olur bilemiyorum ) hayvanların görüntülerini paylaşmak istiyorum. Ben her birine bakarken çok eğlendim, bakalım siz de sevecek misiniz :)


2 yaşındaki şempanze Judy, bir bebeği beslerken :) Fotoğraf 1968 yılına ait.




      1959'da bir sirk fili olan Kam araba sürmeye çalışırken fotoğraflanmış. Ama o arabaya binmek ne kadar güvenlidir bilemiyorum :))




       Pepi ve Janet espresso makinesini çözmeye çalışırken. ( 1956, Londra )





   Çarpışan araba deneyimine bambaşka bir bakış! Yine Londra bu sefer 1954'ten.





  Sanat ne içindir? Sanat maymun içindir! Acaba papağan da şarkı söyleyerek eşlik ediyor mudur? 1927 yılına ışınlayın beni :)





Yazıyı blogun adının hakkını vererek kedilerle kapatalım.Kedileri roket uçuşları sırasında hareket etmeden durmaları için kutularda tutan Uzay Araştırmaları Laboratuarı. Bunu hiç eğlenceli bulduğumu söyleyemeyeceğim ama. Hatta gerçekten nefret etmiş olabilirim. Fotoğraf 1963 yılına ait.


Daha fazlası içinVintage Everyday'e göz atabilirsiniz. Bol kedili haftasonları :)

4 kez mırlanmış.:

Hande Gezer dedi ki...

Merhaba, ilginç hikayeler olan bloğunuz çok keyifli ;) Benim bloğuma da beklerim. www.handegezer.com

verba volant dedi ki...

Kedileri tencere gibi o şeylere tıkmalarına gıcık oldum yahu, yazık çocuklara.

Kaptan dedi ki...

Papağan çok başarılı :)

Ruhsuz Atmaca dedi ki...

Hayvanlar insanlardan daha akıllı bunu bilir bunu söylerim :))

Yorum Gönder