Blogroll

7 Kasım 2010

Burunsal meseleler.

Düşünüyorum..Daha doğrusu düşünmek zorunda kalıyorum.Neden mi?Burnum üşüyor da ondan!Sıcacık tutan çoraplarımı ayaklarıma geçirmişim,hırkamı giymiş,kafama kadar yorgana sarılmışım,uyumaya hazırlanıyorum.Ohh mis di mi?Değil işte.2-3 dakika içerisinde burnumun ucundan ucundan donmaya başladığını hissetmeyeyyim mi!Eh haliyle tamamen ısınmayan vücudum uyuma konsantremi ve şevkimi bozarak beni düşünmeye sevk etti.Neyi mi?Burunluk icat etmeyi!
Üşüyen yerlerimizi soğuktan korumak amaçlı yapılmış şeylere şöyle bir göz atalım. Eldivenimiz var,çoraplarımız var,atkımız var,yahu kulaklıklarımız bile var,her yanımız sıcacık,ohh mis di mi?Değil işte. Yahu bir Allahın kulu da çıkıp demiyor mu her şey iyi hoş da burnum dondu lan ne iş !? diye. Ben diyorum mesela.Burnum üşüyünce diğer yerlerim de psikolojik olarak üşüyor hem,burun büyüklüğü arttıkça üşüme katsayısı da doğru orantı da artıyor heralde,bilemedim.Ama benim burnum üşüdüğünde,kış vakti denize girmiş gibi oluyorum bir süre sonra,tirim tirim titriyorum,vallahi bak!
İşte bu yüzden,burunluk icat etmeye karar verdim.Özellikle benim gibi hatırı sayılır büyüklükte burna sahip insanların çok işine yarayacaktır.Şöyle burnu tamamen saran,içten tüylü,dıştan estetik bir görünüm veren bir şeyler kafamda canlandı bile.Üşüyen burunlar yüzünden azalan yaşam kalitesine son! İyi para da kazanırım ben bundan ha! Ohh mis!

1 kez mırlanmış.:

Adsız dedi ki...

ahaha :D delisin ya :) sanem ben be ne adsız yazıo lan bu...

Yorum Gönder