Blogroll

21 Kasım 2010

Sen neymişsin be Disney.

Muhtemelen yeni bir şey değil bu,pek çok kişi tarafından biliniyordur,ama ben yeni öğrendim,paylaşmazsam çatlarım şahsen.
Geçenlerde site site dolaşır internet aleminde sörf yapmaktan kafam bulanır iken,bir link gördüm ' The Walt Disney Illuminati Pedophile Agenda ' adında.Şimdi adamlar diyor ki,bu Walt Disney aslında sizin bildiğiniz Walt Disneylerden değil,adam hem 33. derece mason hem illuminati üyesi hem de cinsi sapık bir pedofili!Vay efendim vay.
Dediklerine göre,bu Walt kişisi ve Disney şirketi tüm yapımlarında alttan alttan genç daha doğrusu çocuk nesillere erotizmi,illuminatiyi,çeşitli masonik sembolleri bilinçaltından işliyormuş.Örnek olarak da kariyerlerine Disney showları ile başlayan Britney Spears,Justin Timberlake ve Christina Aguilera'nın skandallarla dolu hayatlarını vermiş,bu durumun Disney'in sapık planlarına çok önemli bir ipucu olduğunu belirtmişler.

Örneklerini desteklemek için de bir kaç resim eklemişler;
Çizgi kahramanları ile erotik kıyafetler tasarlıyorlarmış

 
Çocukları uyuşturucuya özendirmek istenmiş burada
Bunu açıklamasam da olur heralde :)
                                                                            
Yapılan  yorumlarda,yazarı haklı bulduğunu belirten pek çok görüş var.Örneğin bir yazar, zamanında pedofili yüzünden ceza almış bir vatandaşın bu olayın ardından Disney şirketinde işe alındığını söylemiş görüşleri desteklemek için.Bir diğeri ise yazının tamamen doğru olmadığını,Disney'in masonik olmasının imkanı olmadığını savunmuş ancak bu şirketin ve diğer çoğu çizgi film yapımcılarının birer şeytan olduğunu,ve akıl yönlendirme/bilinçaltı mesaj gönderme gibi yöntemleri kullandıklarını söylemiş.


Yorumlarda ayrıca örnek video da eklenmiş ama buraya eklemeye çalıştığımda ekranın dışına taşmasına engel olamadığım için paylaşamıyorum maalesef :) Ama Youtube'a girer ve üstüne disney illuminati,disney hidden messages falan yazar isen,hadi o da olmadı yukarıdaki linke girip videoları oradan takip edersen,falan da filan edersen,başını unuttum cümlenin,neyse.

Bu iddialar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama son yıllarda artan sapkınlıkların sorumlusunun küçüklüğümüzde izlediğimiz çizgi filmler olduğunu düşünsene bi! Nasıl mantıklı geliyor,her şey yerli yerine oturuyor di mi?Yaa.

Daha da Disney'e gelmem dememi bekliyorsun benden di mi,bekleme.İsterse dünyanın sonunu getirsinler,çizgi filmlerimden vazgeçmem arkadaş!O kadar.














2 kez mırlanmış.:

Dallama Blogger dedi ki...

Söyleyecek laf hem yok hem çok... muamma bir durum ne desek bambaşka bir tartışma ve irdeleme

KediDeli dedi ki...

Öyle maalesef. Bir de bu yazıyı gördüğüm siteyi şöyle bir gezeyim dedim,ağzım açık kaldı,insanın aklına gelebilecek her şirketi her yapımı karalamışlar bir şekilde,hangisi doğru hangisi yanlış ayırt etmek mümkün değil,hiç birine güvenmek de mümkün değil gerçi.Her ucu boklu değnek.

Yorum Gönder