Blogroll

31 Ekim 2014

Belki Ben Biraz Deliyim. Biraz mı? Hadi Ordan!



Belki de ben kurt kılığına girmiş babaanneyim. Kendi kendimi öldürmeyi başaramadığımdan kurdu kandırıp başkaları tarafından kurt sanılarak öldürülmeyi son çare bildim. Kurt kılığına girmiş babaannenin hayaletiyim. Ne korkunçlu ama!

Belki Rumpelstiltskin in sevdalısı olayım derken altınlarına gözümü diktim. Hani kimse para önemli değil demesin bana dürerim! Bazı bazı ben de materyalistim.

Belki de ben sindrella sendromlu külkedisiyim. ama henüz sindrellaya dönüşemedim. Prensimi bulamıyorum bebeyim! Ayakkabımı gidip gözüne soksam, bak bu benim, ben Sindrellayım, şimdi öyle gözükmeyebilirim ama hayatının aşkı benim, kaybedeyim deme sikerim! Öhm. diyemediğimden desem de anlaşılamadığımdan bu haldeyim. Nerede benim masal perim?

Belki Hansel ve Gretel'in katili cadı benim. Öyle bir yalnızlığa mahkum edilmişim ki karşıma çıkan ilk insanı nasıl seveceğimi bilmeden canından ettim. Çünkü bilirsin, sevmenin azı karar çoğu ölüm! Öyle herkesi her şeyinle sevemezsin. Sevemedim.


Belki iyi olduğumu sanarken kötü, kötüyüm ben diye korkarken iyiyim. Birileri olmaya çalışırken hani belki de hiç kimseyim. Masal karakterlerini bile çarpıtarak kendine oyun alanı yaratan biriyim. Bak bu daha korkunçlu işte! Kendi gerçeğimi kabullenemiyorum ben,çıkacak çivisi bile kalmayan bu düzen mi benim diyeceğim?

Tamam lan o kadar da fantastik değilim.


 Ne var? Sen çok mu normalsin?

3 kez mırlanmış.:

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba;
Hayatımda fantastik ögeler olsun çok isterdim hep ama o ögeler kitaplardaki hikayeler ve karakterlerden ve pek tabii hayallerimden öteye gidemedi. Yine de bir umut beklemedeyim, yeni bir kapı keşfetmek mesela günün birinde?
Ama evet normal değilim, böyle olmayı da seviyorum, keşke kimse normal olmaya çabalamasa, sadece kendileri olabilseler!

KediDeli dedi ki...

Ben de hala Hogwarts mektubumu bekliyorum mesela :)) Ya da birinin gelip sen büyücüsün Aslı! demesini, hadi ben hiç bir şey olmasam bile fantastik dünyaların var olmasını.. Ama olmuyor :) Bize de hayal dünyamızla yetinmek kalıyor, hayalgücünden yoksun insanların çoğunlukta olduğu dünya için bu da bir şeydir :)

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir yazı olmuş. Gerçekten beğendim. Hele ki Sindirella kısmında sırıtmadan duramıyor insan. Eline sağlık.

Yorum Gönder